Lite mer om aktiviteter utanför Örebro

Igår skrev jag om Bulgarisk stickning och om Louise i Garphyttan. Bloggen jag hänvisade till är Annuska Joostens, det är hon som driver Bed & Breakfast. De är 3 st som arrangerar denna helg med diverse aktiviteter.

Louise blogg heter http/knyppeltanten.blogspot.com och så här skriver hon:
Nu på lördag har jag arrangerat en Hantverksdag här i Garphyttan, som är samhället som jag bor i. Vill se om det finns några fler som är intresserad av hantverk än ”bara” det gäng som sitter i Biblioteket varje tisdag eftermiddag/kväll. Även om det bara är 1,5 mil in till Örebro, så känns det skönt att slippa åka in dit för att göra saker.
Jag har också sett till att Hantverksgruppen här hemma ska vara med på vår Hantverksrunda som finns i Västra delen av länet och heter Tysslingedagen. http://www.tysslingedagen.se/
Och i början av oktober ska jag ha kurs i ”sticka 2 sockor samtidigt med magic loop” på Stickstämman i Ransberg

Kanske något för er som bor i närheten.

 

 

 

 

  • Share on Tumblr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*