Aktiviteter

Digitalt Stickcafé 2021
Torsdag 28 januari kl 17-19
Torsdag 25 februari kl 17-19 


Spinnträff på distans
Lördag 13 februari kl 13-15

Vi träffas via verktyget Zoom och du anmäler dig till info@huskroken.se så får du en länk till registrering antingen till stickcafé eller till spinnträff.

Stickcafé arrangeras av Ateljé Huskroken och blir en ny digital aktivitet första halvåret 2021. Det ersätter de fysiska träffar som vi hade före corona-pandemin. Tanken är att vi ska få prata stickning och tips och erfarenheter kring det. Bilder och texter som man vill dela med sig av kan visas under caféträffen om man har det ligger lättåtkomligt i datorn.

Spinnträffarna är en mötesplats (nordväst om Stockholm) för ”ullfolk”! Det är ett samarbete mellan Slöjd Stockholm, Ateljé Huskroken och Stäkets Hantverk & Design. Vårt mål är att ordna spinnträffar regelbundet under året. Hit ska du kunna komma för att både umgås och få en stund i lugn och ro att ägna dig åt att spinna garn och att prata om garn o spinning med likasinnade. Under Coronapandemin ordnar vi träffarna digitalt. Vi har provat på FB evenemang och nu provar vi verktyget Zoom. Den första träffen var den 16 januari. Kommande träff blir den 13 februari.

”Kul med ull” blir det lördag 9 oktober 2021. Vi byter lokal till Huset på Höjden i Jakobsberg!

”Stickbio” – vi gör uppehåll tills Folkets Hus i Kallhäll kan öppna sin biograf igen! Då återkommer vi med nya fräscha filmer i svag ”stickbelysning”.