Tack alla trevliga människor som gjorde Syfestivalen så kul!

Ja visst var vi trötta i går kväll när vi packat ur bilen här hemma. Men så trevligt det är med Syfestival! Tack för alla roliga samtal och härliga skratt, tack för att ni stannar till i vår monter och gillar våra garner! Ann, Charlotta och Christina, ni är tre av alla dem som lämnade lappar med e-post adresser för att få Nyhetsbrev från oss framöver. GRATTIS – det var ni tre som vann 100 g valfritt garn var från vår butik. Ni har alla tre fått en e-post nu på förmiddagen och jag väntar med spänning att höra från er. Både fredag och lördag var det fullt på våra workshops på aktivitetstorget, söndag var det lite glesare med besökare. Tillsammans var ni 45 personer som provade på några av teknikerna i den Gotländska sticksömmen. Några hade varit med och provat Fågeltrampen redan på höstens Syfestival och fick nu möjligheter att testa Diamantstickning, Våffelstickning eller Kråkspark. För andra var Fågeltrampen ny och jättespännande! Jag kommer att fortsätta att sprida kunskaperna om den gotländska sticksömmen, så titta gärna på hemsidan under kurser för att se när det händer aktiviteter. Är ni en grupp på mellan 4-10 personer som vill lära er mer, hör av er så pratar vi vidare om det.

 

I morgon kväll är det dags igen – då visar jag bilder och berättar om vår treveckors textila resa i Peru, och så får man prova på att sticka som lokalbefolkningen i Anderna gör.

  • Share on Tumblr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*