Snart dags för premiär på stickcafé hos oss…

Under våren ska det bli stickcaféer här hos oss på Skimmelvägen, en tisdag i slutet av månaden. Jag hälsar alla varmt välkomna till det första caféet tisdag 29 januari. Butiken håller öppet mellan kl 15-20 den dagen och cafét mellan kl 17-20. Naturligtvis är du välkommen tidigare om du vill det men kaffe o smörgås kommer att finnas från kl 17. Temat är pryltips! Jag fick idén på Online stickcafé som hade det som tema för någon vecka sedan. Tänkte att det kan vara kul om man tar med och visar hur man förvarar stickor och andra prylar som man vill ha med sig relaterat till stickningen/virkningen. Någon kanske har gjort något själv och vill dela med sig. Nu är inte prylarna den viktigaste grejen utan att du som kommer får en skön stund och tillfälle att umgås med likasinnade.

Kicki

  • Share on Tumblr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*