Handla hos oss

Handla garn, beskrivningar, böcker, stick- o virktillbehör, knappar och kardflor!

Varmt välkommen! Det entrådiga ullgarnet Eko Strand och det tvåtrådiga Eko Häll med ull från Gotlandsfår håller på att ta slut. Det är inte så många härvor kvar och endast några få färger! Hör av dig så sänder jag bilder på de färger jag har. 

Det nya garnet som du kan köpa hso mig heter Kambo Eko. Det är ett tvåtrådigt garn med ull från Gotlandsfåret och Leicsterfåret. Det är 250 m per 100 g. Det finns i några få färger men jag är också beredd att färga en ny färg om du önskar det. 

Jag fortsätter att färga bomullsgarnerna Eko Tekla och Eko Miranda.

Alla ull- och bomullsgarner är varsamt färgade med hänsyn till miljön och har Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval. 

Garnhylla

Garnhylla

Så här handlar du

Du handlar i vår butik genom mail till info@huskroken.se eller mobil 070 577 80 91 eller besöka oss i Järfälla utanför Stockholm.

Öppet i butiken på Skimmelvägen 6 i Jakobsberg

Ta kontakt via e-post eller telefon så bestämmer vi en tid som passar både dig och oss. Du är ALLTID varmt välkommen att höra av dig!

Vi sänder din beställning via post

När du har gjort din beställning via e-post eller telefon får du en bekräftelse från oss med information om när vi kan leverera det du beställt. Du får en faktura som ska betalas till bankgiro 5252-2117 eller via swish 123 569 45 91 och sedan får du din leverans. Frakt tillkommer på alla priser. För mer information om garner, modeller och beskrivningar ring oss om du inte hittar den information du vill ha på hemsidan!

Om du inte är nöjd ……

Kontakta oss alltid om du är missnöjd med något! Vi gör vårt bästa för att rätta till det som blivit fel. Du har alltid full bytesrätt på ej använd produkt i 14 dagar och får du garn över så kan vi alltid diskutera ett inbyte eller återlämnande även om det gått mer än 14 dagar. Ta kontakt så jag får veta vad du är missnöjd med. Vi kan säkert lösa det!