Handla hos oss

Handla garn, beskrivningar, böcker, stick- o virktillbehör, knappar och kardflor!

Vi säljer
* Stick- och virkböcker, smygmaskvirkning mm
* Handfärgat bomullsgarn, med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval Textil, Eko Tekla 8/4, 330 m/100g och Eko Miranda 4×8/2, 165 m/100 g
* Handfärgat lingarn, Lin 20/4, 324 m/100 g
* Handfärgat ullgarn, med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval Textil, Eko Strand 1-tr 340 m/100 g, Eko Häll 2-tr 170 m/100 g, Eko Hage 2 tr 340 m/100 g
* Färprover på garn
* Beskrivningar till stickat och virkat
* Handfärgade knappar
* Stickmarkörer
* Stickor, virknålar och andra tillbehör
* Kardflor, naturfärgad ull från gotlandsfår
* Färgad ull från gotlandsfår
* Några färdiggjorda saker/plagg

Garnhylla

Garnhylla

Så här handlar du

Du handlar i vår butik genom att fylla i ett formulär på hemsidan o sända det till oss eller sända en e-post, ringa 070 577 80 91 eller besöka oss i Järfälla utanför Stockholm.

Öppet i butiken på Skimmelvägen 6 i Jakobsberg

Ta kontakt via e-post eller telefon så bestämmer vi en tid som passar både dig och oss. Du är ALLTID varmt välkommen att höra av dig! När det är kvällsaktiviteter håller butiken öppet.

Vi sänder din beställning via post

När du har gjort din beställning via e-post eller telefon får du en bekräftelse från oss med information om när vi kan leverera det du beställt. Du får en faktura som ska betalas till bankgiro 5252-2117 och sedan får du din leverans. Frakt tillkommer på alla priser. För mer information om garner, modeller och beskrivningar ring oss om du inte hittar den information du vill ha på hemsidan!

Om du inte är nöjd ……

Kontakta oss alltid om du är missnöjd med något! Vi gör vårt bästa för att rätta till det som blivit fel. Du har alltid full bytesrätt på ej använd produkt i 14 dagar och får du garn över så kan vi alltid diskutera ett inbyte eller återlämnande även om det gått mer än 14 dagar. Ta kontakt så jag får veta vad du är missnöjd med. Vi kan säkert lösa det!