Stickcafé och hantverkscafé på Mötesplats Huskroken

Stickcafé en torsdag i månaden 2019 kl 16.30-20
Prenumerera på nyhetsbrev här på sidan i den högra kolumnen så  får du inbjudan och påminnelse!

Datum för café under andra halvåret 2019, 29/8, 26/9, 24/10, 21/11, 12/12. Det är drop in! Det betyder att du kommer och går den tid som passar dig. Ta med en stickning, virkning, broderi eller annat som dina händer och din själ mår gott av! Kom själv och ta gärna med en god vän. Lär känna några nya vänner och dela med dig av det du har på gång och annat du vill berätta om.

Det finns kaffe, te, smörgås och kaka att köpa till ett lågt pris. Om du vill åka kollektivtrafik är pendeltågsstationen Jakobsberg och buss nr 547 går till hållplatsen Vattmyraskolan. Det tar ca 5 min. Därifrån är det några minuters gångväg till Skimmelvägen 6. Om du föredrar att gå från Jakobsbergs C tar det ca 15 min.

Butiken är öppen när det är stickcafé. Vill du komma en annan tid behöver du boka, ring till mig på 070 5778091, så kommer vi överens om en tid som passar båda. I butiken säljer jag mina handfärgade ull- och bomullsgarner. Det finns även lite lingarn, broderigarn, stickor, virknålar, böcker, ull och kardflor.

Varmt välkommen!

509-Fågeltrampströjan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*