Stickcafé och hantverkscafé på Mötesplats Huskroken

 

Vi ses SÖNDAG 17 JUNI kl 11-14 OCH/ELLER MÅNDAG 18 JUNI kl 16.30-20!
JAG HAR SATT IN TVÅ EXTRA CAFÉDAGAR MED ÖPPET I BUTIKEN OCH LITE PYSSEL! 

Varmt välkomna att sommarfynda – hitta din sommarstickning/virkning hos mig på Ateljé Huskroken. Söndag och måndag håller jag öppet i butiken och visar några små roliga tips att göra enkla band och lite ”papperspyssel” för våra garnstumpar. Du som vill kan slå dig ner med din stickning/virkning och umgås! Det finns kaffe/te, smörgås o kaka att köpa för subventionerat pris. Fortsätter det varma sommarvädret så sitter vi på terrasserna (fram- eller baksida) och är det kyligt finns det plats i det vanliga work-shop rummet. Jag säljer ut en del färger på garner så passa på!!

Ta med din egen stickning eller annat handarbete. Kom och umgås! Fyll på med idéer o nya kunskaper och dela med dig av din erfarenhet!
Ingen avgift! Det finns kaffe, te och smörgås att köpa! Butiken är öppen!

Buss 547 går från Jakobsbergs Centrum, busstationen, till Vattmyraskolan. Därifrån går du på några minuter till Skimmelvägen 6 där vi ses! För busstider se SLS TRAFIKINFORMATION.

STICKCAFÉ och HANTVERKSCAFÉ EN TORSDAG I MÅNADEN 2018  kl 16.30-20
Prenumerera på nyhetsbrev här på sidan i den högra kolumnen så  får du inbjudan och påminnelse!

Varmt välkommen!

509-Fågeltrampströjan

One thought on “Stickcafé och hantverkscafé på Mötesplats Huskroken

  1. Hej!
    Jag skulle gärna komma på ett stick-café. Eftersom jag inte bor i Jakobsberg skulle jag uppskatta om ni skrev ut en gatuadress här på hemsidan. Då blir det lättare att att knappa in i navigatorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*