Aktiviteter

Stickcafé torsdag 24/1, 21/2, 21/3, 25/4, 23/5 kl 16.30-20.

Varmt välkommen! Behöver du inspiration så är butiken öppen. Där kan du bläddra bland beskrivningar, bläddra i handarbetsböcker och få tips från andra deltagare. Du kan köpa ullgarn från Gotlandsfåret och Leicsterfåret, det finns bomulls- och lingarner. Alla ull- och bomullsgarner är ekologiskt färgade och märkta med Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval. Om du vill besöka butiken andra tider behöver du boka tid via e-post kicki@huskroken.se, eller telefon, 070 577 80 91.

Spinnträff i Kallhälls Folkets Hus lördag 25 maj

Lördag 25 maj 2019 kl 11-15 har vi tredje träffen i vår nya spinngrupp i Kallhälls Folkets Hus. Folkets Hus ligger på torget som man kommer till direkt från pendeltåget. Det här är en uppföljning av ”Kul med ull” som har arrangerats fyra år i rad. En mötesplats för ”ullfolk”! Det är ett samarbete mellan Slöjd Stockholm, Folkets Hus Kallhäll och Ateljé Huskroken.

Vårt mål är att ordna spinnträffar regelbundet under året. Hit ska du kunna komma för att både umgås och få en stund i lugn och ro att ägna dig åt att spinna garn. Ta med dig egna redskap och material. Det finns en del ull från olika fårraser till försäljning liksom kaffe, te och något tilltugg.

”Kul med ull” i Kallhälls Folkets Hus för femte året, lördag den 12 oktober! Boka dagen!

På Kul med ull kommer det att vara flera olika demonstrationer, workshops, föreläsningar och försäljning och utställning. Du bokar ditt deltagande på föeläsningar, kurser/workshops på plats. Tid för demo och workshop kommer att anslås på respektive arrangemangs plats.