Lite nytt på hemsidan

Så har jag åter fått hjälp av unga, friska krafter med hemsidan och det blir lite ommöbleringar framöver. Du som tittar in här får gärna höra av dig med synpunkter. Det kommer att ta lite tid att få ordning på allt men målet är att det ska bli lättare och roligare för dig att följa min hemsida.

Idag gratulerar jag TRE VINNARE av garn från Syfestivalen som gick av stapeln förra helgen vid Stockholmsmässan. Inger Ridderstolpe, Linda Nilsson och AM Franzen! Alla har fått meddelande via mail!

På tisdag 5 november blir det workshop med SMYGMASKVIRKNING mellan kl 17-20. Smygmaskvirkning är en gammal teknik som använts i många länder och har olika namn. På Gotland, där jag varit verksam i många år, kallas tekniken för ”pinna”. Jag har lärt mig pinna av Gotlands egen ”Pinna-Lisa”, Sara-Lisa Engström. Här är en bild från sommarens sticksymposium där Sara-Lisa visade upp en del av det hon har pinnat!

S-L-Vantar-1-sommaren-2012

 

 

 

 

Ring 070 5778091 eller fyll i formuläret nedan för att anmäla dig.

  Namn (obligatorisk)

  Epost (obligatorisk)

  Telefonnummer

  Meddelande

  • Share on Tumblr

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  *